Leden ( intern )

( ιδιότητα του μέλους )

De Periklesstichting wil wetenschappers, politici, bestuurders en ondernemers de ruimte geven om op persoonlijke titel, dus zonder last oi ruggespraak, mee te laten denken over scenario’s en/of oplossingselementen die in de huidige situatie nog ‘een stap te ver’ zijn.

Om als keuken voor relevant toekomstig beleid te kunnen functioneren, is het belangrijk om de leden van onze denktank te beschermen.

Dat heeft niets met geheimzinnigheid te doen, en nog minder met interessant doen. Het is een kwestie van fatsoen om de mensen die zich open stellen voor het burgerinitiatief, de ruimte te geven om dat op persoonlijke titel te doen.

Daarom is dit deel alleen toegankelijk voor onze leden.

Koppelingen naar:
– DropBox Denktank
– DropBox Redactieraad

Wilt u als burger, wetenschapper, bestuurder of ondernemer daarentegen lid worden, dan kunt u dat eenvoudig aangeven via het contactformulier.